Rundskriv 9/2014


Informasjon fra Styret nr 9 November 2014

Kjære eier i Ullernbyggene

Oppussing av mellomganger i etasjene

Vi beklager at dette har tatt tid. Styret fremla et forslag om valgmulighet for oppussing basert på enighet i hver enkelt etasje. Dette fungerte dessverre ikke. Styret har derfor tatt en avgjørelse på at alle mellomkorridorer vil bli pusset opp. Finansieringen av dette vil bli dels dekket av en liten økning i husleien, 5 % på husleie delen, og dels dekket av sameiet via salget av vaktmester leiligheten i nr. 44, 1. etg som vi fikk kr 3 mill. for.  På styremøtet 12 nov. ble det diskutert dato for oppstart på prosjektet, men dette vil vi komme tilbake til.

Ved innhenting av tilbud for oppussingsarbeidene bestemte vi oss for å gå for tilbudet fra PEAB. Vi vil få et nytt tilbud basert på oppussing av samtlige korridorer.

Dette innebærer at det blir oppussingsaktivitet i alle tre bygninger og at mellomkorridorene må ryddes helt.

Takene 

Vi har dessverre hatt nye vannlekkasjer på takene våre, dette er under bearbeidelse. ABBL har ansvaret for denne jobben.

For å få oversikt over bodene i sameiet ønsker styret tilbakemelding på de som benytter boder som ikke er merket med samsvarende nr som leiligheten har, ikke H-nummer men seksjonsnummer.

Nabovarsel ved større oppussingsarbeider

Ved oppussing av leiligheter henstiller vi til eiere av seksjonen om å henge opp nabovarsel på tavlen i postkasserommet. Nabovarsel bør inneholde hva som skal gjøres og varighet av arbeidet.  Vi er klar over at oppussing generer noe støy, men vi ber at de som pusser opp tar så mye hensyn som mulig til de andre som bor i sameiet.

Rydd opp etter dere – og håndverkeren – når det blir tilgriset. Arbeid med oppussing av leiligheter bør foregå inne i leiligheten.

Overvåkningskameraer

Vi har satt i gang montering av overvåkningskameraer på flere steder i sameiet, dette arbeidet beregnes ferdig i løpet av uke 47, eller tidligere.

Ytterdører – bryter 

Det hender flere ganger at ytterdøren ikke kan åpnes da stoppe og åpne bryteren opp på døren står i feil stilling. Det står beskrevet på dørpumpen hvordan bryteren skal stå for at døren skal kunne åpnes og lukkes, eller ved behov stå åpen bor innbæring av større ting.

Husk å stenge døren når dere har fått det som skal inn i gangen

fibrosis, curvatures).An acceptable screening tool using a 5 question sildenafil citrate.

. Bryteren skal da stå i posisjon II
.
Vi har flere ganger sett at døren står åpen og det ikke er noen til stede. Vi er plaget av at uvedkommende kommer inn i husene våre, og vi bør ikke gjøre det lettere for dem ved ikke å stenge døren. Vi henstiller til eierne av leiligheter til å informere arbeidere og leietakere om bruken av inngangsdøren. Hvis døren ikke lar seg åpne må man anvende døren til sykkel boden.

Informasjon fra styret 

Styret beklager at det grunnet forskjellige hendelser ikke har blitt sendt ut informasjonsbrev på en stund, vi vil bli flinkere til dette fremover
. Vi ber også om at henvendelser til styret foregår via mail, styret@ullernbyggene.no, da vil alle medlemmene av styret få dette og raskere svar kan gis. For de som ikke har mail, vennligst legg brev i vaktmesterpostkassen i de enkelte blokkene.

Med vennlig hilsen

Styret