Rundskriv 2/2010


I forbindelse med at året 2010 går mot slutten ønsker styret å gi informasjon til sameierne.

Varme

Varmeproblematikken i blokkene er ikke løst
. Til tider har leilighetene i de øverste etasjene ikke jevn varme
. Rørlegger og vaktmester har arbeidet med denne saken i lengre tid og fortsetter med arbeidet
. Nye pumper blant annet er montert. Rørlegger har oppdaget feil og mangler ved ventil og ledningsnettet i Ullernbyggene 2. Noe er allerede utbedret av vår rørlegger, mens Sameiet Ullernbyggene 2 har fått tidsfrist på restarbeidet av oss. Spotprisen for elkraft er for tiden meget høy, noe som vil reflekteres i fyringsregnskapet.

Heiser

Heismaskinene er i orden, men bremssystemene har slått feil inn til tider. Resultatet er at vi har hatt en del heisstanser i høst. Nye bremsebånd er nå montert og problemene håper vi dermed er løst. Heiskabelen for heisen i Nr. 46 ble skiftet ut den 11. november etter flere purringer. Samtlige heiser har nå fått nye kabler. Styret har fra Heiskontrollen fått pålegg om at samtlige heiser, i følge EU regler, på sikt må ha innerdører. Styret har bedt om dispensasjon, men dette ble avvist. Styret har bedt Kone om pristilbud.

Betongtesting

Styret har bestilt betongtesting på noen balkonger. Hvis resultatet er nedslående vil man måtte vurdere reparasjonskostnader opp mot andre løsninger. Styret avventer tilstandsanalysen før vi kan si noe mer om denne saken.

Tak

Takene er blitt inspisert og Icopal har reparert der dette er nødvendig. Det kommer dog fukt inn i luftelukene ved taket i Nr. 42 som igjen har gitt noen skader i taket i en leilighet. Dette vil bli utbedret.

Parkering

Vi påpeker igjen at all parkering av båt-/biltilhengere henvises til svingen i Silurveien. All parkering i stikkveiene ved byggene er forbudt da disse veier må være åpne i tilfelle brann. Styret ønsker fartsdumper i øvre del av Silurveien ved stikkvei til Nr.42 og Nr. 46 og Oslo kommune blir kontaktet.

Websider

Årsmøtet i vår påla styret å opprette hjemmeside. Hjemmesiden er nå ferdig og har adressen www.ullernbyggene.no. All e-post til styret skal rettes til styret@ullernbyggene.no

Disse henvendelser vil tas opp på styremøtene. Alle rundskriv vil legges ut på websiden. Du vil også finne informasjon som vedtekter, husordensregler og annen aktuell informasjon fra styret. Oppsummering av vedtektene og husordensreglene vil også bli lagt ut på engelsk.

Hensyn

Ved oppussing, flytting etc

other treatment modalities. When properly selected,factors for CAD – What is sildenafil?.

. må alle ta hensyn til fellesskapet. Alle må rydde opp etter seg samme dag. Vi fikk nye heisstoler for kort stund siden, men mange har liten respekt for inventaret. Heisstolene er spesielt utsatt og må behandles deretter. Ved påføring av ekstraordinær slitasje kan dette medføre faktura. Det gjelder også det elektriske anlegget. Styret og vaktmester vil følge opp.

Søppel

Oslo kommune har nå pålagt vårt distrikt kildesortering. Vennligst benytt posene som er utlevert. Det er meget viktig at posene knyttes skikkelig.

Vannrør

Rørlegger og styremedlem Bryde vil opprette en prosjektgruppe som vil utrede behovet for utskifting av vannrørene, samt kostnader.

Julen og det nye året nærmer seg. Styret benytter anledningen til å ønske alle en God Jul og Godt Nytt År.

Styret,
Desember 2010