Rundskriv 8/2014


Informasjon fra Styret, nr
. 8 August 2014 vedrørende 

Oppussing av mellomganger i etasjene, samt bruk av de nye postkassene

Kjære eier i Ullernbyggene.

Ved innhenting av oppussingsarbeidene bestemte vi oss for å gå for tilbudet fra PEAB. Utgiftene vil bli fordelt på den enkelte seksjonseier, uansett leilighetens størrelse. Basert på tilbudet betyr dette en utgift pr. leilighet på 11 051 pluss moms.
Vi vil gjerne ha tilbake melding så fort som mulig om hvem som ønsker hva, oppussing eller ikke.

Tilbudet er på kr 44 203,- pr korridor pluss moms og inneholder maling, retting, pussing av vegger og tak, nytt gulvbelegg og fjerning av det gamle, nye lamper av samme type som er installert i inngangspartiene, listing etc.

Grunnet at det er foretatt oppussing av enkelte mellom korridorer, har styret diskutert flere alternative måter å løse oppussings behovet på, og har kommet frem til følgende forslag. De fire boenhetene som tilhører hver enkelt mellomgang blir enige seg imellom om de ønsker oppussing eller ikke. Farge og type gulvbelegg og lamper er valgt av styret, og blir slik som i inngangspartiene. De som velger å ikke pusse opp beholder mellomgangene slik de er i dag, eller man pusser opp selv, vil ikke bli økonomisk belastet.

Postkassene

Dette har dessverre tatt lenger tid enn planlagt, en vesentlig grunn er avhenting av postnøkler og informasjon på navneskiltene fra den enkelte seksjons eier har gått veldig tregt, vi har fremdeles nøkler
.

Nye navn på postkassene er nå på plass, og de nye hvite vil bli tatt i bruk fredag 29. august, da vil system låsen settes inn, de gamle kassene vil bli fjernet

to 70 years of age (4) .than half How long does cialis last?.

. Så all post må hentes ut av de gamle kassene senest torsdag 28. august
.

Med vennlig hilsen
Styret i Ullernbyggene