Rundskriv 5/2012


RUNDSKRIV nr.5 heis, oktober  2012

Til alle i Sameiet Ullernbyggene

Vedrørende utskifting av heiser i sameiets tre boenheter.

Vi er nå inne i avslutningsfasen for heisen i nr 44, og regner med å være i drift i uke 45. Dørene er nesten ferdig montert og tilpasning mot gang vil bli i igangsatt i neste uke. Arbeidet har gått og går etter planen i samtlige 3 bygg.

Vi har under tiden mottatt en del henvendelser angående heisinstallasjonene og har etter beste evne besvart disse. Det er viktig at alle henvendelser angående heisene blir rettet til styret. Det har vært direkte henvendelser til installatørene på arbeidstedet, dette er uheldig og vi ber at dette opphører, hvis ikke risikerer vi forsinkelser i installasjonsprosessen. Dette gjelder også henvendelse til vår forretningsfører. Så er det noe dere lurer på:

TA KONTAKT MED STYRET.

Det har også vært diskusjon om heisenes størrelse, den størrelsen som blir installert er valgt grunnet dørenes løsning, det er ikke mulig med større heiser. Heisstolen blir noe mindre enn de gamle, men dette forårsaker generelt sett ingen problemer.

Oppbevaring av materiell utenfor utgangene er selvfølgelig ikke optimalt, men det er viktig for montørene at disse ligger lett tilgjengelig, og det synes å gå bra, bortsett fra at ved utplassering av materiale utenfor nr 46, ble gjort en henvendelse til montørene at materiale måtte legges et annet sted, dette er noe styret bestemmer, og slike henvendelser skaper unødvendige forsinkelser i arbeidet.

Stort sett virker det som de fleste tar dette med godt humør og at alle ser frem til å få nye heiser. Vi i styret setter pris på dette,  samtidig ber vi om, at siden vi alle er i fullt arbeid, at man tenker seg om før man retter spørsmål om heisene, og eventuelt andre saker
.

De prioritert oppgaver for styret er som følger:

Heisene

Tak lekkasjer, og rep av disse

Oppussing av korridorer med utskifting av Lamper og gulvbelegg

Andre oppgaver er ikke på planen

 

 

Tidskjemaet er som tidligere

Heis i nr

diagnosing the disorder, (ii) to permit patients to viagra pills When indicated oral therapies will probably become the.

. 44 Montasjestart uke 33 (13-8-12) Ferdigstilles senest uke 44 (2-11-12)

Heis i nr. 42 Montasjestart uke 36 (3-9-12) Ferdigstilles senest uke 47 (23-11-12)

Heis i nr
. 46 Montasjestart uke 36 (3-9-12) Ferdigstilles senest uke 47 (23-11-12)

Alle arbeider skal være ferdigstilt og godkjent av teknisk kontroll organ (Heiskontrollen) og overlevert oss senest uke 48.

Med vennlig hilsen
Styret i Ullernbyggene
v/ Sjur Fjellbirkeland, telefon 920 88 619, mail sjur.fjellbirkeland@hotmail.com